Late night reflections.

Jag måste sluta se regnbågar och solsken i alla människor. Det faktum att jag är naiv och tror gott om alla har lett till en jävla massa problem för mig. Vissa gånger har det rent av varit farligt... Fick reda på en del saker ikväll som fick mig att må fysiskt illa och jag skakar fortfarande. Så fullständigt jävla vidrigt. Märkte för längesen att något var allvarligt fel men anade inte vidden. Att få bekräftat att det finns så sjuka människor är hemskt, att veta att en sån person har varit viktig för en och att man släppt in den i ens liv gör mig skräckslagen...


Nu håller vi alla tummarna för att uttrycket "Opposites attract" stämmer för i så fall måste jag vara något slags helgon med tanke på mina erfarenheter med män. Är det däremot mer åt "Lika barn leker bäst" hållet så är jag ROYALLY FUCKED! Då snackar vi one way ticket to hell, no refunds.




Jag tänker ALDRIG dejta igen.



Flashlights, nightmares, sudden explosions.

So we meet again.


Har inga som helst planer på att gå ur sängen. Inte förrän ikväll då jag och Ida ska se Bridesmades.


Har egentligen ingen ork att skriva här, vaknade och hade ont i hela kroppen efter en fullspäckad vecka i Malmö + mördarhelg på jobbet men jag saknar min bloggi och ska försöka bli lite mer rutinerad när det kommer till att underhålla den.


Malmöinlägget kör vi senare. Just nu är mina tankar insnöade på MAKE UP. Den senaste veckan har det börjat hända grejer efter den reltivt döda fashion-sommaren. Fick ett ganska otippat erbjudande om att jobba som MUA för Big Brother Oslo? Hmm. Nä det är nog inte min grej.

Däremot har jag pratat med en tjej om att dra ihop en plåtning till helgen. På lördag ska jag köra ett genrep inför Josefines bröllop och idag trillade det in ett mail från en superduktig fotograf som ville ha en MUA inför en plåtning på fredag. Vet inte alls vad det rör sig om, sitter och väntar på svar nu. Väldigt spännande!


Så imorgon får det bli en tur på stan och uppdatera väskan!





Inspireras av Astrid Bergers-Frisbey's flickiga look just nu. PRETTY!

Försmak.

Smsade pappa igår för att kolla om han kunde plocka upp mig på centralen klockan 7 idag. Ringde imorse från jobbet för att kolla varför han inte svarat och hans kommentar var:


"Eeeeh vad tror du va? Att jag är nån DATAGENI!?"


Förstår ni vad jag kommer behöva stå ut med i 3 dagar? FATTAR NI ELLER?






WHAT HAVE I DONE???

Fan. FAN, FAN, FAN. Nu när jag glor igenom bilderna på kameran inser jag att det var en megatabbe att kapa av mig håret.




Poop.

No one's gonna love you.

För exakt ett år sen var jag nere i Malmö och såg Band of Horses. Funderar på att köra en favvo i repris och dra ner imorgon. Ringde pappa tidigare idag för att medela att jag kommer ner men han svarade inte och ett par timmar senare såg jag att jag hade ett eurovoice-medelande.

Hej srce (hjärtat) det är pappsen! Du ringde mig 15:36 men jag hörde inte att det ringde. Nu har jag telefonen på mig så ring igen. Det är din pappa förresten.... Goce Talevski.


Eh jo, jag känner igen din röst pappa. Du behöver inte förtydliga det 2 gånger och dessutom ange ditt fullständiga namn.



Har äntligen hittat min kortläsare så jag passar på att slänga in bilder från när jag såg Band of Horses för andra gången i Göteborg.




I bilen på väg upp.



Avnjöt go öl i plastmugg, väääldigt konsertigt.




Fick en hjärtinfarkt när medlemarna i BoH ställde sig typ 3 meter ifrån oss för att se Basia Bulat som också spelade.



Peppad publik.




KÄRLEK!

Wolfmother - The Joker and the Thief

Ligger i sängen och dricker kaffe och lyssnar på musik. Sweet.


Fick precis reda på att min gamla flamma har blivit utsläppt ur fängelset! Good for him. Undrar hur lång tid det tar in han åker in igen?


Var ute en sväng i fredags. Utgång light. Inte så mycket dricka utan kvällen bestod mest av dans så tack gode gud mådde jag inte alltför dåligt igår!


Imorgon tror jag att jag drar till Malmö, behöver verkligen en verklighetsflykt innan jag blir galen. Vill bara spy på mina gamla invanda hjulspår. Men med lite tur blir det en stor omställning i mitt liv i slutet av nästa månad.


Håll tummarna!

SOVA!???

Om jag missbrukar sköljmedel, inte vet hur man får tvätten att bli riktigt torr och torktumlar en tändare så hela tvättstugan riskerar att sprängas åt helvete vill du ligga med mig då?


10 maskiner tvätt senare ligger jag i sängen och gottar mig bland mina nytvättade lakan. Vanligtvis brukar tvätten försvinna ur tvättkorgen fortare än jag hinner säga "Ajax ultra" men resten av familjen snålar så förbannat med tvätt- och sköljmedel så idag axlade jag ansvaret. "Nu ska du få se på FAN morsan!" sa jag och tömde en hel flaska sköljmedel i maskinen och nu luktar hela lägenheten sommaräng. Har lite ont i huvudet men det får man ta om man ska vara fräsch.


Imorgon ska jag försöka avsluta så många av mina tavlor som möjligt. Har 5 stycken påbörjade och är inte ens i närheten av att vara färdig med någon utav dom. På kvällen blir det jobb och på fredag blir det eventuellt ett gott gäng som drar till Malmöfestivalen för att se Iron & Wine och käka älgkebab.


Egentligen borde jag sova nu men är så jäääävla speedad. Råkade ramla in på musikvideon till Familjens Det snurrar i min skalle på Tuben och lyckokänslorna kom som ett brev på posten. Det känns som det var igår jag och Jenny gjorde vår egen tolkning av videon på en helt jävla galen förfest haha.

Om du bara visste vad jag saknar dig...






Shy whore.

Häj alleeeheopa!


Jösses vilken jävla lördag. Var seg som ett fanskap och stannade i sängen hela dagen. Men när kvällen kröp närmre kastade jag på mig disco-skorna och drog till Olle där ett skönt gäng satt bänkade.

Alla var lite down men efter att vi låtit en burk koffeintabletter gå laget runt blev det ett jävla drag. Vi repade med Sandra's Bullcock (mitt och Olles band) och bestämde oss för att byta namn till Shy Whore. Vi börjar bli riktigt grymma och jag tror att vi rekryterade ett par nya medlemar i form av Amelie och Tom.


Ida ringde och var ensam på Storgatan så jag spinnade in till stan i racerfart. Drog in på Morfars efter att vi fått springa och ta ut pengar. Jag råkade fråga vakten om de bara tar kontanter för att de vill ha sedlarna instoppade i kalsonglinningen som på en strippklubb. VARFÖR? Måste gå en kurs i hur man håller käft.

Hade väldigt trevligt inne på Morfars. Jag bar en man på 93 kilo på ryggen. Jag vet inte varför vi kom fram till att jag skulle göra det men hur som helst så var han och hans vänner övertygade om att jag hade övernaturliga krafter efter det och skrek "Superwoman" varje gång vi sprang på varandra efter det.

Dansade järnet och sen drog jag och drack kaffe med mina kristna f.d narkomanvänner på Storgatan. Det har blivit lite av en tradition! Blev inbjuden på någon kyrklig fest i slutet av september för att jag är en sån glädjespridare! Hahahaha.


Sen drog jag på efterfest hos Olle som kom och mötte mig i porten iklädd endast en kort trench och flipflops. När vi kom upp i lägenheten slet han av sig jackan och undertill hade han en mankini. Jag och Gustav skrattade så vi höll på att skita ner oss. Skrattade inte lika mycket när jag skulle vara snäll och diska och Olle ollade mig på låret.


Sladdade hem vid stabila 05:30 och somnade som en prinsessa!

(Ja jag är fortfarande full)


I hurt myself.

Det verkar som att jag startat en trend i mitt liv. Dra på mig kroppsskador! Igår skulle jag skära upp en skiva bröd och slant med kniven. Herrejävlar, skar typ av mig fingertoppen och blodet sprutade som en mindre fontän. Syrran kom in i köket och tittade bekymrat på mig och undrade varför jag var grön i ansiktet. Höll upp fingret och sa "Jag skar mig visst lite". Sen svimmade jag! Fattar inte varför, jag brukar inte vara känslig för blod. Isåfall hade jag ju för fan legat i koma 5 dagar i månaden.

Anywhoooo.

Har bara 3 veckor kvar på jobbet. Sen ska jag hitta något att fördriva tiden med i ytterligare en månad och sen....


SAYONARA!

Pust.

Snacka om att den här sommaren är schizofren. Hade 38 grader på ballen idag när det var som varmast.. Pallade inte sitta ute så jag stannade inne och målade hela dagen istället. Magen är helt återställd nu så imorgon ska jag nog dra till gymet och svettas lite!

Nu när jag tagit tag i det där med med träningen tyckte jag att det kunde vara kul att se hur många kalorier jag stoppar i mig per dag. Slutade vid 4500 när jag fått i mig dubbla dagsbehovet. Det var runt 5 tiden, ehhh... Jag tror det rinner mer cola och fett i mina ådror än blod.


Känner mig inte van vid det här med bloggande längre, det är en fråga om rutin och den rutinen är long gone... Kommer inte på något bra att skriva om så vi rundar av här.

HEJ!

RSS 2.0