Pengar rullar in som de ska, det går bra nu!

Ännu en dag av jobb! Känns skönt att ha något att göra och det känns skönt att få tjäna PENGAR! Inget mer snålande nu, i sommar ska det unnas och gottas.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen tänkte jag hälsa på ungarna på mitt dagis innan jag traskar iväg till P-hill.

Later!

Hard work work.

Igår började jag jobba på P-hill igen! Blev sönderkramad av alla kollegor och det kom folk från andra avdelningar för att hälsa mig välkommen tillbaka. Gamlingarna hade knappt märkt att jag varit borta. Gick in till en tant och hojtade "Nu är jag tillbakaaaaa har du saknat mig?" och fick svaret "Har du varit på toa?".

Ehm.

Blir jobb tills på torsdag, sen privatiseras det ju. På fredag hoppar jag över till barnomsorgen och helgen blir ledig så då ska jag passa på att visa mitt nylle på alla makeuprelaterade verksamheter i stan. Kanske tar ett par glas (flaskor?) vin på kvällen?

Och så ska jag ju försöka klämma in alla tusen fikor med fantastiska människor jag saknat!


Nu: Jobbe.

The curse of never settle, always yearn.

Nu är jag i Halmstad då va. Mamma frågade om det var skönt att komma hem och jag svarade sanningsenligt att hemma för mig fortfarande är med Jenny i Stockholm. Men jag vänjer mig snart.

När jag bodde i Halmstad innan gjorde jag inget än att längta bort. Sista tiden i Stockholm längtade jag efter att få flytta tillbaka. Och nu när jag är tillbaka... ja då längtar jag helt plötsligt efter Palma!?













Vasägeru Amy darling.
Ska vi ta en favorit i repris...?




Oh lord!

När jag var i Köpenhamn med Daniel för många år sen var vi på ett ställe som hette Sevilla. Riktigt sjysst uteställe, har dock hört att det stängt igen.. Hur som helst, på dansgolvet såg jag en kille som stod och dansade för sig själv. Han var verkligen ingen skönhet men sättet han rörde sig på gjorde mig helt knäsvag. Jag blev verkligen kär i den här killen, no kidding. Kommer alltid ångra att jag inte tog kontakt...


Har inte sett någon dansa som han gjorde förrän idag.

Jag är kär igen!


Klicka på länken så kan jag nästan lova att ni kommer bli lite kära ni också..

Blir knäpp!

Nu har jag suttit här i X antal timmar och bara väntat och väntat och väntat på att morsan ska sladda in. Har roat mig med att putsa fönster och damma. Jäääättekul.

Ja. det var nog allt faktiskt!

What the fuck happened?

Ibland vet min tankspriddhet inga gränser. Pratade med mamma igår och hon berättade att hon skrivit upp mig på pass på äldreboendet från och med måndag (flyttar ju hem imorgon). Stod i kassan på Hemköp innan och tänkte på hur det skulle kännas att komma tillbaka till jobbet. Tydligen föll jag in i vårdbiträde-mode för framför mig i kön stod en gammal gubbe med sin rullator, såg att han var ostadig på benen och till sist satte han sig på rullatorn och pustade lite. Då går jag fram och lägger armen om axlarna på honom och frågar "Går det bra?" av ren automatik, utan ens tänka!? Hur dum i huvudet får man vara? Som tur var så la han sin hand på min hand och svarade "Jadå, vad fint att du frågade!".

Jag hade ju lika gärna kunnat få en käftsmäll som går fram och tallar på en främling...


Cleant som faaaan.

Inatt drömde jag att jag hånglade med inte mindre än tre män. Tror det är ett tecken på att min inre slyna vill komma ut men jag är bra på att tygla den lilla satmaran!

Däremot har min inre städtant fått go bananas idag. Putsar, sprayar, skrubbar och gnolar värre än Askungen. Imorgon kommer morsan och om jag inte är färdig med packande och städ kommer det bli hus i helvete....

Nu ska jag grabba tag i trasan och fortsätta, Kidda kommer och fikar om en timma så då blir det lite paus. Ska se om jag inte kan få sminka honom också hehe.. Har ett bröllop inbokat i september och om jag får gissa kommer jag få göra en del balsminkningar och annat kul i vår så nu är det ÖVA som gäller.


Gamla och nya änglar.

Något jag aldrig haft det om är vänner. Hur fan lyckas jag få så underbara människor runt omkring mig? Saknar mina fina vänner i Halmstad jättemycket men det känns så sjukt tråkigt att behöva lämna alla i Stockholm. Kursen introducerade 7 nya änglar i mitt liv och till hösten kommer några utav oss dra på en resa, men mer om det längre fram. Och så har vi ju Jenny, bästa och finaste Jenny som jag kommer sakna avgrundsdjupt. När jag tänker på att vi inte kommer kunna sitta och våldta spotify, dricka té och bara skratta tills vi får kramp ihop känner jag mig såhär:

:´(



Får försöka tänka på att jag kommer hälsa på Stockholm och alla kompisar och skolan och LILAC så ofta jag kan.

Kommer sakna mina änglar.


Livsfilosofi.

Måste få ordbajsa lite.

Jag har de senaste åren tänkt väldigt mycket på hur jag vill vara som människa, framförallt på hur jag vill vara i mitt bemötande gentemot andra människor. Jag kämpar verkligen med det, att inte vara självisk och erbjuda min hjälp där jag kan. Till alla. Det är ju trots allt väldigt lätt att vara snäll mot människor man tycker om, som är framgångsrika, roliga m.m. Det är inte lika lätt att vara snäll mot människor som har gjort en illa, som man stör sig på, som är utsatta eller har problem. Det är en jävla utmaning... Men jag tror att det är DÄR man växer som människa. Att slicka röv för chefen är ingen konst men att ta sig tid att hjälpa en främling, det är sånt som gör att man sover lite extra gott om natten.

Det känns bara jobbigt när folk utnyttjar det faktum att man inte kan vara elak till att pissa en i ansiktet. Vänder det faktum att mitt samvete inte klarar av att ha ovänner till sin egen fördel. Idag hade jag bara lust att be en person som förstört så jävla mycket för mig att dra åt helvete och spy galla över alla sjuka och elaka saker han har gjort. Men jag bet ihop, bad honom sluta kontakta mig och önskade honom all lycka i livet.

För där kommer livsfilosofi 2 in i bilden. Skyll inte på andra när det gäller dina omständigheter i livet. Ingen kan pissa på dig om du inte tillåter det och om du är missnöjd med något i din tillvaro ligger det på ditt ansvar att ordna upp det..


Fan. Livet hade varit så jävla mycket lättare om man bara hade släppt taget och varit en shitty person.



Oh la la.

Kastar in lite backstagebilder jag tog på plåtningarna med LILAC.

















Bilderna kommer bli grymma, kommer få massa fint att ha i portfolion!


Kastar in en lista av ren tristess.

1. Stänger du av mobilen när du sover?
Nope, stänger dock av om någon envisas med att höra av sig kontinuerligt när jag vill sova.

2. Vem såg dig senast naken?
Vi kan kalla honom Reidar.

3. Hur såg du ut på högstadiet?
Smal, halvmesig och brunhårig typ.

4. Hur kommer du se ut om tjugo år?
Det vete satan. Förhoppningsvis välbevarad! Men antagligen som en rödvinshagga som rökt i ett par år för mycket.

5. Hur var du på dagis?
Ett rent helvete kan jag tala om för er. Var kreativ och vältalig men den tjurigaste ungen sen äcklet i Omen.

6. Hur är du att ha som arbetskamrat?
Omtänksam och rolig!

7. Har du celluliter?
Nä inga jag har upptäckt iaf.

8. Biter du på naglarna?
Nej.

9. Har du något handikapp?
Riktigt dålig syn och kraftigt nedsatt mörkerseende. Gick till exempel vilse ikväll när jag skulle till Statoil. Jenny guidade mig halvvägs, sen dog min telefon så jag irrade runt som en jävla mullvad i en timma innan jag lyckades hitta hem. Så går det när man inte kan läsa skyltar och är för lat för att skaffa glasisar..

10. Är du rädd för att få hängbröst?
Ja, vill inte ha taxöron. Risken är dock liten då jag inte har så mycket som kan hänga från början.

11. Tror du gud är en man eller kvinna?
Men kom igen..

12. Svär du?
Alltid.

13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
Sjävklart.

14. Hur homo är du på en skala 1-10?
2 kanske? Skulle nog aldrig kunna ligga med en tjej men kan bli lite "kär" i tjejers utséenden.

15. Tror du på utomjordingar?
Ja, universum är lite för stort för att vi ska vara ensamma känns det som.

16. Om du var tvungen att välja en maträtt att äta resten av ditt liv, vad väljer du?
SUSHI.

17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på?
Grillad kyckling och ris.

18. Har du  blivit arresterad?
Tagen för fylla. Men smet.

19. Ljuger du?
Ibland.

20. Har du kysst en polis?
Ja i Palma. En väldigt rolig historia som jag kan dra en annan gång..

21. Är du rädd för securitasvakter?
Inte rädd men blir lite nervös när jag går runt på Åhlens med sminkväskan och de kastar blickar på mig som om jag var en tjyv.

22. Har du någonting att dölja?
En del.

23. Vad har du på din nyckelknippa?
Nycklar!

24. Är du / har du varit gift?
Nej. Men har fått ett par frierier, senast i julas.

25. Skulle du kunna gå upp kl tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen?
Utan tvekan!

26. Kan du laga cyklar?
Bara kedjor och lättare meck.

27. Kan du fixa med bilar?
Vet knappt hur man startar en bil.

28. Brukar du köra om?
Se ovan.

29. Kan du baka bröd?
Jaomen!

30. Vet du hur man frostar av en frys?
Ja.

31. Vilken serie skulle du helst leva i?
Rätt nöjd med mitt egna liv faktiskt men om man måste välja hade jag nog tagit the Vampire diaries. Snygga män, intriger och life on the edge!


Fjärilar.

Får lite fjärilar i magen av att tänka på en viss person... Det är mysigt!


Nu ska jag sjunka ner i ett bad tänkte jag.
Vi hörs kära ni.

Sneakpeak...

 

Fruktansvärd upplösning men var tvungen att ge er en tjuvkik...

HOW PRETTY?


Teamwork.

Gud vilka fantastiska dagar jag har haft! Det har blivit låååånga pass men varje sekund har kicked ass! I onsdags var det 3 modeller från Stockholmsgruppen som skulle sminkas inför en beachplåtning med Madeleine Gateruds fantastiska fjäderörhängen. Blev så sugen på ett par men tyvärr så går de inte att köpa i butik, snyft. Anyways så var det sand EVERYWHERE och det var fjädrar och snäckor och vatten och gud vet vad. Men herrejävlar vilka bilder det blev, ni kommer smälla av! Jag och Andrea som jag assisterade skrek rätt ut när vi fick se dom och de behövde knappt retucheras, då vet man att sminket är kalas!

Andra plåtningen var med kläder från Kotyr.se så vi fick sminka av modellerna och slänga på nytt. Det var dock en lite mer traditionell plåtning så vi slapp spruta vatten på de stackars tjejerna och de slapp sand i alla skrymslen och vrår haha. Blev också riktigt najs!

Sen kom det en liten surprise för de var så nöjda med mig att jag fick komma tillbaka igår och assistera på ytterligare 2 plåtningar. Designern Claes Mikael kom med en hatt som fick mig att tappa andan! A living piece of art minst sagt. Vi hade en fantastisk liten modell som åkt 25 mil med sina päron för att kunna göra plåtningen. Sötnosen var bara 15 och väldigt grön så där fick man lägga ner extra jobb på att få henne och föräldrarna att känna sig bekväma. Det gick awesome! Sen gjorde vi ytterligare en shoot med en helt otrolig liten modell som aldrig hade blivit plåtad förut men gud vilken naturbegåvning! Där fick jag även privilegiet att få göra hår, så jävla kul!!

Kort sagt. 2 dagar + 4 plåtningar + 5 modeller = A hella good time!

Idag har jag minst sagt ont i kroppen... I onsdags var vi i studion från 15-23 och igår från 10-22 och jag fick hålla i tunga glasrutor, vifta med palmblad för att få till skuggor och klättra på stegar och jag vet inte vad. Men jag vet iaf att jag la ner hjärta och själ på att allt skulle bli bra och jag fick så sjukt mycket beröm och cred så jag har verkligen växt i min roll som makeup artist, för att inte tala om hur många fantastiska bilder jag kommer få till min portfolio!


Kastar in bilder sen my dears!

Pirr i magen!

Nu är det snart dags för mig att ge mig av till Odenplan för att jobba. Börjar bli pirrig i kroppen! Börjar klockan 15 och innan dess måste jag köpa lite makeup-wipes, rengöring och sånt så det blir en runda på stan först. Tror inte vi kommer bli klara förrän runt 22-23 ikväll så det blir en lång dag, men det är bara roligt! Har 3 fantastiska modeller från Elite att jobba med så jag kommer ha händerna fulla...

Wish me luck!


This, I love.

Jag älskar dagens första timmar.

Har legat och dratt mig i sängen i nästan en timma. Nu ska jag klä på mig och gå ut och köpa cigaretter och sen blir det kaffe och sola på balkongen.


Men framåt 3-4 tiden blir jag rastlös och irriterad över att jag inte har något att göra. Då ska man inte säga fel sak till mig om man inte vill ha hus i helvete.....



Anywho! Imorgon är det photoshoot! Är inte ett dugg nervös just nu men jag känner mig själv, när jag sitter på t-banan imorgon och minuterna tickar ner kommer jag skita knäck. Ska bli kul att få träffa tjejerna igen iaf! Jag, Jenny och Fanny var på fest hos dom i studion i lördags, man kan ju lugnt säga att saker och ting ballade ur haha. Efterfesten slutade i en bubbelpool med a bunch of naked people.


Nämner inga namn ;)




Här har vi inspirationen till en av morgondagens plåtningar.



Om jag säger lila och gult...

... är det väl knappast någon som tänker WOW vilken färgkombination, men varje gång jag ser bilder på Cate Blanchet från Oscarsgalan tappar jag andan lite.



Fantastisk klänning!

Lillebror.

Var så jävla uttråkad innan när jag satt och solade på ballen att jag tog fram ritblocket. Kom att tänka på min lillasyster och en speciell händelse från när vi var små och det resulterade i en barnbok.






Har gjort lite rough sketches i paint. Får se om jag vidareutvecklar den här lilla bok-idén.
Ganska gullig historia ändå :)


Mycket har man gjort...

... men att bygga en sandstrand kan jag inte lägga till på mitt cv ... än!

Fick veta att det nämligen är exakt det vi ska göra på onsdag när vi ska göra smyckesplåtningen för Madeleine Gaterud. Fy fan vad kul det kommer bli att få göra en strandinspirerad plåtning, sommarkänslorna lär ju svalla!



Bra förberedelse inför när jag blir riktigt duktig och får göra Sports Illustrated ;)

Research.

Jag sitter och jobbar för tillfället. Jobba = läsa fashion magazines. Haha, har jag världens skönaste jobb eller vad? Okej att jag inte kommer kunna försörja mig på det på ett jääävligt bra tag. Den här branschen är skoningslös. Som tur är var jag smart och valde Sveriges i särklass bästa skola som inte bara är fenomenala på att lära ut make up utan även förbereder sina elever på hur det är att faktiskt JOBBA som makeup artist.

Rent generellt får man assa och jobba för struntsummor i ca. 2 - 3 år innan man får de stora jobben, förutsatt att man är tillräckligt bra och pallar trycket. Men sen mina vänner, då är det glamour som väntar! Då kan du ena veckan göra ett jobb på Bahamas där du står och sminkar i bikini medans du dricker fruktdrinkar för att nästa vecka plåta i New York och strosa runt på Manhattan mellan shootsen för att veckan efter mingla med kändisar i Paris efter att du gjort visningarna på Fashion week. Du får alltså BETALT för att sminka, resa och leva livet. Och vi snackar inte små summor... Ett katalogjobb där du är borta i en vecka kan ge så mycket som 10000 per dag. You do the math.


MEN. Det är inte pengarna som lockar för mig. Får jag bara sminka en brud inför hennes bröllopsdag så att hon känner sig vackrast i världen är det betalning nog för mig.


....men det hade inte skadat att tjäna 100 000 i månaden....



HUHLUIHÖPO!!!!

Lipar lite grann just nu. Försöker låta bli för jag känner mig som ett stolpskott men jag kan inte låta bli. Men det är bra tårar, lyckliga tårar!

Fick precis en förfrågan om att assa nästa vecka! Tydligen hade Andrea från Lilac där jag gjorde min slutplåtning gillat det jag gjorde och vill att jag är med på ett jobb. Så nästa vecka ska jag inte göra en utan TVÅ plåtningar! Det blir en beautyserie för Madeleine Gaterud's smycken och en fashionshoot för Kotyr.se. Jag fick ett löfte om MINST 8 bilder till min portfolio.

Behöver jag ens säga hur mycket jag längtar?



Madeleine Gaterud.



Kotyr.



Ni måste gå in på LILAC's hemsida och titta. Det är en grym ära att få jobba med så talangfulla och proffsiga människor!

Ps. Om ni går in på hemsidan och klickar in på fashion så är det jag som har lagt make upen på den femte bilden. Credigt!


Ps. 2. Det är alltså jobb som ska publiceras och inte amatörplåtningar.



Life is short.

Har grubblat sönder min hjärna i flera veckor. Jag har en miljard drömmar och mitt största problem här i livet är min ambivalens. Ska jag, ska jag inte?

I förra veckan när vi satt i skolan och jobbade fick en klasskompis ett samtal. Han gick ut för att ta det och när han kom tillbaka bröt han ihop. En nära vän till honom hade gått bort i cancer. Tårarna började rinna på mig med när jag såg hur ledsen han blev.

Inte nog med det, i måndags fick jag reda på att hans bror dog i en skoterolycka i helgen. Kände mig helt förtvivlad för hans skull.. Att förlora 2 närstående människor inom loppet av ett par dagar. Fy fan..


Livet är kort. Det är dags att jag vaknar upp och inser att man inte kan ägna det åt att grubbla över saker. Ibland måste man bara ta tag och göra det.

I hate my face.

Hallo.


Idag har jag övat. Ovanligt va?
Är så trött på mitt eget ansikte att jag kräks så om någon vill avlösa mig så är det väldigt välkommet. Den 26 mars flyttar jag nämligen hem till Halmstad igen! Konstigt nog känns det väldigt bra. Kommer åka upp till Stockholm så fort jag får tillfälle men jag tror inte att jag är redo för att bo här faktiskt...





Japp jag slängde av mig tröjan. Slynigt.

Just give me what i want and no one gets hurt.

Jag vill ha sommar och jag vill ha det NU. Blir galen, så fort solen blickar fram lite blygt bakom molnen dyker visioner av sommar-Halmstad upp i mitt huvud. Jag hade kunnat döda för en heldag ute i Görvik, rosé på Caféets terass eller ett fylledopp i Nissan!





Ser inte alls härligt ut. Nej för fan!

En liten lista.

SENASTE PROGRAM DU SÅG PÅ: Streamar Heroes i skrivande stund.
SENASTE FILM: He's just not that into you (Älskar Justin Long)
SENASTE SMS: "Puss"
VAD VAR DET SENASTE DU SA: "Hörs, hej svej!"
TILL VEM DÅ: Olle.
VAD BEHÖVER DU MEST JUST NU: Lite spooning.
ÄR DU EN BRA FLICKVÄN: Har inte varit det förr. Men jag hoppas att det förändrats.
HUR RAGGAR DU: Med ett redigt punggrepp! Nä. Man går la fram och pratar och försöker verka skön och snygg.
VAD HAR DU GJORT IDAG: Städat, tagit en promenad, gjort ansiktsbehandling, målat, solat m.m.
VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU: LYKKE LI!
VAR ÄR DU NU: I sängen.
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT: Idag hihi.
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN: Utgång med Leila och Melanie från kursen och drink med en redigt sexig man.
VILKA ÄR DITT FAVORITPAR SKOR: Hatar hela min garderob för tillfället...
ÄR DU ARG OFTA: Absolut inte. Jag framstår nog som ganska bitter men på insidan är jag en väldigt harmonisk person. Ibland. Eller?
FEST ELLER SLACKING: Slacker deluxe.
GILLAR DU SPORT: Nej.
VILL DU HA BARN: Vet inte. Inte på ett jävligt bra tag iaf.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU SER ÄLDRE UT ÄN DU ÄR: Nä. Brukar få visa leg väldigt ofta.
SENASTE INKÖP: Sushi.
ÄTER DU FRUKOST: Det händer. Nästan bara på helgerna när man har tid att bygga upp aptit och kan njuta av det man äter.
DIN STÖRSTA TALANG: Lägga make såklart! Och måla kanske.
BRUKAR DU BÄDDA SÄNGEN: Nä.
VAD HAR DU PÅ VÄGGARNA: Hyllor och en tavla.
VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN DU UMGICKS MED: Jennöh!
NÄR GICK DU OCH LA DIG IGÅR: La mig klockan 4 imorse.
NÄR KLEV DU UPP IDAG: runt 9.
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL: Ska lägga mig i badet nu tänkte jag.
DITT LÄNGSTA FÖRHÅLLANDE: Kontinuerligt? 9 månader.
ÄR DU SVÅRFLÖRTAD: Mina ligg ryms på en liten post-it som Sara uttryckte det så jag antar det!

I follow you deep sea baby.

Wow. Jag är helt jävla tagen, det var längensen jag såg/hörde något så otroligt vackert. Var nära att jag började lipa på slutet. Till en musikvideo liksom, och jag har inte ens pms? Då fattar ni hur fint det är. Lyssna, titta, njut!

Och nu funkar det självklart inte att lägga in videon. FUCK YOU BLOGG.SE!




Lykke Li - I Follow Rivers


Där har ni länken iaf. In och kika med er. Och lägg märke till hur jävla snygg Josef Fares är (när fan blev han snygg?) och hur förödande vacker Lykke är. Love it, så jävla vackert när hon börjar springa och när hon sliter av sig skorna och kyssen på slutet... Ögon/örongodis!





Butterflies.

Vaknade med lite pirr i magen. Gud, vad jag har saknat den här känslan.. Om vår lilla rendezvous går åt helvete så gör den det, för mig räcker det bara med att jag faktiskt KÄNNER något. Hjärtesorg och besvikelse är hanterbart men att vara bitter och inte ens känna något behov av att ens titta åt en mans håll, nej det är ingen härlig känsla.



Bored.


 

 

 

Övat lite!


Step it up!

GUUUD vad de senaste dagarna har varit intensiva!

Nu är jag färdig makeup-artist. Jag har för första gången i mitt liv tagit tag i en dröm och levt den och nu ska jag fortsätta kämpa för att få leva kvar i den. Kommer ge järnet för att lösa allt så jag kan stanna kvar, går det inte så är det okej men jag kan ju fan inte bara ge upp. Ni märker att jag har lite humörssvängningar va? Haha..

Igår var vi på skolan och övade för sista gången. Kändes väldigt vemodigt... Klockan 3 gick vi till sturegallerian där vi fick en utbildning i Håkanssons produkter. Kan verkligen rekomendera dom, superfina saker! Fick med mig ett par saker hem, kunde inte låta bli när vi hade grym rabatt och det var saker jag verkligen behövde. Visar ikväll när jag laddat över lite bilder.

Efter utbildningen gick vi tillbaka till skolan för att skåla för en fantastisk tid. Susan yttryckte det väl när hon sa "Jag har aldrig varit i en så skön grupp människor förut, vi bryr oss verkligen om varandra!".

Åt middag på Le Bar Rouge där vi hamnade mitt i en tv-inspelning. Det blev god mat, vin och champagne! Efter middagen drog de flesta hem men ett litet ihärdigt gäng drog vidare till Torget. Fantastiskt mysigt litet regnbågs-hak i gamla stan med massa trevliga människor! Meeeeer vin och sjuka diskussioner, a good time! Sladdade hem klockan 3 efter att ha fått leka pykolog åt en taxichaufför.

Imorse var det bara att masa sig upp och bege sig till skolan för avskedsfrukost. Kollade på fantastiska dokumentären September Issue om Anna Wintour och Vogues septemberbilaga (SE DEN!). Och sen kom ögonblicket alla väntat på.... SLUTBILDERNA! Måste säga att jag blev väldigt besviken på mig själv, kunde ha gjort det så mycket bättre. Men med tanke på att det var mina första bilder och hur jävla nervös jag var får jag väl ändå vara lite stolt över mig själv. Kastar in dem när jag får de digitala skickade till mig.

Och nu... Nu ska jag öva att lägga en make på mig själv. Kursen är slut men nu börjar min karriär.

Hörs sen älsklingar!

Home is where the heart is.

Hallå hörrni!

Jag har haft 3 dagar av extrem ångest ska ni veta. Saker och ting har inte utvecklat sig så som jag hade hoppats på och det verkar som att jag kommer få flytta hem igen. Inget är spikat än men det är det alternativet som känns bäst just nu. Trodde det skulle kännas som ett misslyckande men det gör det faktiskt inte! Har mått sjukt dåligt i några dagar, inte kunnat somna förrän in på småtimmarna, vaknat med huvudvärk och ett tryck över bröstet och bara saknat vänner och familj i Halmstad så oerhört mycket. När jag först flyttade upp till Stockholm var det magiskt och jag kände en lycka som var helt obeskrivlig men nu när vardagen kickat in så känns Stockholm bara som en vanlig stad, som vilken annan som helst.

Så min tanke är att flytta hem och jobba som barnskötare igen, pendla upp till Stockholm när jag får make up jobb och spara ihop pengar till en långresa. Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta men en sommar i Halmstad känns inte pjåkigt alls och jag saknar mina ungar på dagiset så jag går sönder. Om jag har råd blir det Asien i ett par månader till hösten (eller eventuellt en roadtrip i USA lagom till jul som Jocke föreslog) och sen får jag känna efter var jag vill bo.

Men som sagt, inget spikat än! Ska prata med mina lärare, kanske hittar jag lusten att stanna. Och om jag ångrar mig finns ju Stockholm kvar :)

Bullets.

What's wrong with me? Har vaknat och mått skitdåligt flera dagar i sträck. Huvudet bultar och det trycker över bröstet. Har missat skola både idag och igår, astråkigt men tur att vi inte går igenom livsviktiga saker nu sista veckan iaf.

I söndags hade jag och Jenny en riktig tjejdag. Först såg vi utställningen Vodou på Etnografiska. Väldigt intressant! Jenny tyckte mest att det var creepy men jag gillar ju sånt där. Blev väldigt besviken när man inte fick göra sin egen vodou-docka. Har ett par människor jag inte haft något emot att få köra lite nålar i hehe...

Efter muséet drog vi till salongen och gjorde lite behandlingar. Vi slängde en ansiktsmask i fejjan, gjorde mini blow outs på varandra och vaxade bikinilinjen. DÅ vet man att man är bra vänner!

Fortsatte hem och kollade på Paranormal Activitity. Funderade på att skrämma Jenny men var rädd för att bli misshandlad. Hon blev tillräckligt rädd ändå när en tavla brakade ner helt utan anledning. Fick ställa in min Budda-staty hos henne så hon hade lite skydd sen på natten!



Nu ska jag fortsätta lyssna på BULLETS av Rebecca & Fiona på repeat.
Skiter i att de knullat sig till toppen (om ryktet har rätt) de är snygga och gör grym musik, I love them!




RSS 2.0